نوشته شده توسط نویسنده وبلاگ سرکارخانم کوثر محمدیان
اگر به برچسب های موجود بر روی قوطی های کنسرو توجه کنید، قطعا به جوشاندن قبل از مصرف به مدت ۲۰ دقیقه توصیه شده است. از روی این توصیه بسیار مهم به سادگی نگذرید! چرا که ممکن است باعث فاجعه ای جبران ناپذیر شود. اگر به هر دلیلی در کارخانه تولید کننده کنسرو، عمل کنسرو کردن کامل انجام نشود یعنی دمای استریل در اتوکلاو به حد استاندارد نرسد، باکتری خطرناکی به نام کلستریدیوم بوتولینوم، در شرایط بدون اکسیژن داخل قوطی کنسرو فعال می شود و سم بسیار خطرناکی تولید می کند که مقدار بسیار کم آن برای انسان به شدت کشنده است. حرارت جوشاندن این باکتری را از بین می برد و سم تولید شده آن را غیر فعال میکند. ? پس حتما حتما قبل از مصرف انواع کنسرو آن را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید و بلافاصله بعد از جوشاندن در قوطی را باز کنید. ( جالب است بدانید که این نوع از باکتری ها که در شرایط بدون اکسیژن رشد و فعالیت می کنند در سوسیس و کالباس هم ممکن است ایجاد شوند به همین دلیل است که در کارخانجات به این محصولات نیترات اضافه می کنند که مانع ایجادشان شوند که بسیار مضر و سرطان زاست. خیلی باید مراقب سوسیس و کالباس های خانگی باشید. در صورت تهیه آن در منزل بلافاصله باید نصرف شود. از نگهداری آن به مدت طولانی به شدت خودداری کنید!
آخرین نظرات