۱- هنگام خرید نان، قبل از سرد شدن کامل، نان ها را دسته نکنید. کمی صبر کرده و نان ها را هوا دهی کنید تا داغی اولیه آن از بین برود. اگر نان ها با دمای بالا دسته شود سریع تر بیات شده و کپک خواهد زد .
۲- هرگز نان ها را در روزنامه قرار ندهید. معمولا روزنامه ها کیفیت چاپ خوبی ندارند. مرکب چاپ به راحتی جدا شده و به موادی که در کنارشان هستند نفوذ می کنند.( مخصوصا زمانی که نان دارای دمای بالا و رطوبت باشد. )
مرکب چاپ حاوی سرب و فلزات سنگین دیگر مثل کادمیوم و آرسنیک می باشد که تجمع آنها در دراز مدت می تواند باعث بروز بیماری ها شود. البته می توانید نان ها را در کاغذ سفید بدون چاپ قرار دهید.
۳- هنگام خرید نان حتما یک پارچه نخی به همراه داشته باشید و نان ها را پس از کمی سرد شدن در آن بپیچید و سپس آن را در کیسه ای پلاستیکی قرار دهید. پارچه ی نخی رطوبت اضافی نان را به خود می گیرد و پلاستیک از خشک شدن نان جلوگیری می کند.
۴- به اندازه ی احتیاج روزانه ی خود نان بخرید تا مجبور به دور ریز نشوید.
۵- برای نگهداری نان هرگز آن را در یخچال قرار ندهید چون دمای یخچال که حدودا ۲ الی ۴ درجه سانتیگراد است سرعت بیات شدن نان را بیشتر می کند.
۶- نان را در فریزر نگهداری کنید. در دمای فریزر، آب داخل نان منجمد می شود و نان بدون تغییر باقی می ماند. پس از رفع انجماد، نان به حالت اولیه خود باز می گردد. نان ها را به اندازه ی وعده های خوراکی خود تقسیم کنید و بعد داخل فریزر نگهداری کنید.
آخرین نظرات