تهیه شده توسط نویسنده وبلاگ
ریحانه علی عسکری
خوک ها هرچیزی را می خورند حتی ادرار و مدفوع و یا جسد و مردار گندیده فرزندانشان را.
مقدار سم کشنده در گوشت خوک ۳۰ برابر گوسفند است.
خوک پوست اسفنجی دارد و عرق نمیکند به همین دلیل کثیفی را وجذب خود می کند.
جنس نر خوک با هر حیوانی جفت می شود حتی اگر جفتش نر باشد؛ به همین دلیل خوک منبع بسیاری از بیماری هاست.
سه ساعت پس از کشتن خوک کرمی از بدنش خارج می شود که با پختن و سرخ کردن هم از بین نمی رود.
در سر خوک لخته های خون زیادی جمع می شود زیرا خوک تنها حیوانیست که نمی تواند سرش را به طرف بالا بلند کند.
گوشت خوک قابل سرخ شدن نیست و مثل گوشت انسان کم کم آب می شود تا چیزی از آن باقی نماند؛ بخاطر همین شباهت، کسانی که سازنده تتو هستند اول روی گوشت خوک طرح های خود را امتحان می کنند.
آخرین نظرات