نوشته شده توسط نویسنده وبلاگ کوثر ولایت:

سرکار خانم کوثر محمدیان

1. از جمله مواردی که باعث فساد روغن می شود حرارت و دمای بالاست. اگر روغن در دمای بالا نگهداری شود اکسید شده و غیر قابل استفاده می شود. ( فاسد می شود )، بنابراین هرگز شیشه ی روغن را در کنار اجاق گاز قرار ندهید .  بهترین دما برای نگهداری روغن بین ۱۵ تا ۲۵ درجه سانتی گراد می باشد.

۲ . شیشه روغن نباید در معرض نور قرار گیرد چون نور به شدت باعث تغییر رنگ و طعم روغن می شود . بهتر است روغن را داخل کابینت آشپزخانه نگهداری کنید .

۳ . روغن را در جای خشک و به دور از رطوبت نگهداری کنید .

۴ . در هنگام آشپزی از حرارت بسیار زیاد استفاده نکنید . قطعا غذایی که با حرارت ملایم طبخ شود سالم تر و ماندگارتر است. ۵. هرگز از روغن سوخته استفاده نکنید

6. در هنگام خرید حتما به تاریخ تولید و انقضای روغن توجه کنید و از نگه داری طولانی مدت روغن در منزل خودداری کنید.

۷. به نوع روغن مصرفی توجه کنید و متناسب با مقاومت آن در برابر حرارت، نوع طبخ را انتخاب کنید

 ۸. در زمان نگهداری طولانی مدت، روغن های مختلف را با هم مخلوط نکنید.

۹. اگر برای برداشتن روغن از قاشق استفاده می کنید توجه داشته باشید که تمیز باشد، چون قاشق آلوده به مواد غذایی روغن را مستعد به فساد می کند. 

۱۰ . پس از هر بار مصرف در شیشه روغن را محکم ببندید.

موضوعات: وبلاگ علمی  لینک ثابت



[جمعه 1397-07-06] [ 10:39:00 ب.ظ ]