کوثر ولایت
مدرسه علمیه کوثر اصفهان
 
  خانه آخرین مطالب لینک دوستان تماس با ما  

   




جستجو





 << < مهر 1397 > >>
شن یک دو سه چهار پنج جم
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        




کاربران آنلاین

  • عبدالعظیم حسنی (ع)
  • حُسنِ حَسَن
  • انــــتـــــــظاری
  • مفرد مونث غایب


  •   استفاده از پیاز در خانه داری   ...

    🔹 پودر پیاز یک طعم دهنده فوق العاده برای انواع غذاهاست. 

    می توانید از پودر پیاز برای خوش طعم کردن انواع سس و سوپ و خورشت ها استفاده کنید. مخصوصا در غذاهایی که نمی خواهید پیاز در آن مشخص باشد.

    پیازها را به صورت بسیار نازک خلالی کنید و آن را به وسیله مایکروفر، فر، بخاری یا شوفاژ خشک کنید و سپس آن را به وسیله آسیاب پودر کنید.

    از هر عدد پیاز نسبتا بزرگ، یک قاشق غذاخوری پودر پیاز به دست می آید.

    🔹 می توانید از پیاز برای از بین بردن لکه های قهوه ای ایجاد شده بر اثر حرارت بالای اتو استفاده کنید . به این صورت که مقداری آب پیاز را بر روی لکه ریخته و مقداری صبر کنید سپس لباس را در آب سرد خیسانده و سپس آن را بشویید.

    🔹 برای تمیز کردن چرم می توانید از پیاز استفاده کنید. پیاز را دو نیم کنید و آن را بر روی چرم بمالید اگر پیاز کثیف شد یک لایه از پیاز را ببرید و دوباره این کار را تا زمان تمیز شدن کامل آن ادامه دهید.

    🔹 می توانید برای از بین بردن آکنه از ماسک پیاز استفاده کنید. پیاز خاصیت آنتی باکتریال و ضد عفونی کننده دارد. ( مخلوط خمیر پیاز با مقداری آب ). 

    البته بهتر است قبل از استفاده کامل یک مقدار کمی از ماسک را بر قسمت کوچکی از پوست بگذارید تا مطمئن شوید که نسبت به آن آلرژی ندارید‌. 

    موضوعات: نویسنده: کوثرمحمدیان  لینک ثابت



    [چهارشنبه 1397-05-17] [ 03:31:00 ق.ظ ]





      آبلیمو   ...

    آب لیمو یکی از سالم ترین و پرطرفدارترین چاشنی های موجود می باشد. 

    آب لیمو سرشار از ویتامین C، B و ریبوفلاوین و مواد معدنی همچون کلیسم، فسفر، منیزیم و همچنین پروتئین و کربوهیدرات می باشد. 

    آب لیمو به روده ها کمک می کند تا مواد زائد را بهتر دفع کند. باعث پاکسازی خون می شود و می تواند یبوست را درمان کند.

    آب لیمو برای کبد نیز مفید است و با تحریک تولید صفرا، در بهتر هضم شدن غذا کمک می کند.

    همچنین باعث می شود مخاط کمتری در بدن تولید شود.

    آب لیمو یک ماده ضد عفونی کننده طبیعی است که می تواند بسیاری از مشکلات پوستی را برطرف کند. به دلیل ویتامین C بالایی که در آن وجود دارد، باعث جوانی پوست و افزایش شفافیت و زیبایی آن می شود و می تواند چین و چروک پوست را به مقدار قابل توجهی کاهش دهد و ده ها خاصیت دیگری که در این مطلب نمی گنجد.

    به این نکات توجه داشته باشید؛

    🔹آب لیموی طبیعی و خانگی به شرطی که به طور بهداشتی آب گیری و به درستی نگه داری شود، به آب لیموی صنعتی ارجحیت دارد. 

    در کارخانه با هدف ضد عفونی کردن و جلوگیری از دو فاز شدن آب لیمو، آن را پاستوریزه می کنند. 

    از آن جایی که در پاستوریزه کردن آب لیموی صنعتی، از حرارت استفاده می شود ویتامین C موجود در آن از بین می رود‌. البته پس از پاستوریزاسیون به آن ویتامین C اضافه می کنند که قطعا با ویتامین طبیعی موجود در لیمو اصلا قابل مقایسه نیست.

    🔹بهتر است در هنگام آب گیری، لیموها دانه دانه آبگیری شوند تا آبلیمو از کیفیت بالاتر و عمر بیشتری برخوردار باشد. 

    وقتی که لیمو ها به صورت فلّه ای و یکجا در دستگاه آبگیری ریخته می شود، مواد روغنی موجود در پوست و هسته لیمو نیز وارد آبلیمو می شود که همین امر باعث ایجاد اکسیداسیون و در نتیجه تلخ شدن و کاهش عمر آن می شود .

    اگر به این روش فلّه ای آبلیمو تهیه می کنید حتما باید آبلیمو را در یخچال و به دور از نور و حرارت نگهداری کنید.

    🔹برای نگه داری طولانی مدت آب لیمو باید ظرف را کاملا پر کنید و در آن را محکم ببندید تا از ورود هوا به داخل بطری جلوگیری شود.

    🔹از ظروف پلاستیکی استفاده نکنید زیرا مواد اسیدی موجود در آبلیمو می تواند با دیواره ظروف پلاستیکی واکنش دهد و مواد شیمیایی نامطلوبی تولید کند که باعث بیماری های بسیاری از جمله سرطان می شود.

    بهتر است برای نگه داری آب لیمو از ظروف شیشه ای استفاده کنید. معمولا این ظروف دارای درب فلزی هستند.

     حتما باید به سالم بودن لایه ی محافظ داخل درب توجه کنید.

    در صورت بروز موارد زیر آب لیمو را مصرف نکنید:

    ۱ - زمانی که درِ فلزیِ شیشه آب لیمو زنگ زده باشد. این حالت نشان دهنده ایجاد ترکیب های شیمیایی در این محصول مایع است و بهتر است که از مصرف آن‌ خودداری کنید.

    ۲ - آب لیمویی که لایه ای از کپک سطح آن را پوشانده است. کپک ها در مواد غذایی سمومی ایجاد می کنند که سرطان زا هستند.

    موضوعات: نویسنده: کوثرمحمدیان  لینک ثابت



    [دوشنبه 1397-05-08] [ 12:21:00 ب.ظ ]





      قابلمه های تفلون   ...

    قابلمه های تفلون یکی از پر طرفدارترین ظروف پخت و پز هستند. زیرا می توان با آن ها بدون روغن یا با کمترین میزان روغن‌، روی حرارت کم یا متوسط آشپزی کرد.

    سطح ظروف تقلون از یک لایه به نام"تترافلورواتیلن” پوشانده شده است.

    مشکل ظروف تفلون این است که روکش آن ها به سرعت از بین می روند و نسبت به ضربه بسیار حساس است.

    در صورتی که از این ظروف استفاده می کنید باید به این نکات توجه داشته باشید:

    ۱_ به هیچ عنوان هنگام پخت غذا، از قاشق و کفگیر فلزی یا هر وسیله دیگری که باعث خراشیدگی تفلون شود استفاده نکنید.

    ۲_هنگام شستشوی این ظروف از اسکاج یا ابر نرم استفاده کنید.

    زیرا اگر تفلون آسیب ببیند مواد سمی و ذرات مسموم کننده آزاد می کند و غذایی که در آن پخته می شود مضر خواهد بود.

    از سوی دیگر لایه های زیرین تفلون، آلومینیوم است و آن نیز، مشکلات زیادی برای سلامتی ایجاد می کند.

    ۳_ این ظروف را بدون روغن یا آب، هرگز بر روی حرارت قرار ندهید، تحقیقات علمی ثابت کرده اند که در صورتی که حرارت زیادی به ظروف خالی داده شود تاثیرات سوء آن بیش تر می شود.

    ۴_ تحت هیچ شرایطی بعد از آسیب دیدن پوشش داخلی ظروف تفلون، آن ها را بازسازی نکنید و از آن ها صرف نظر کنید. 

    زیرا با ترمیم این ظروف آسیب بیشتری به بدن می رسد.

    اکثر مراکزی که این کار را انجام می دهند اصول استاندارد و بهداشت را رعایت نمی کنند و این عمل خطرات جبران ناپذیری را در پی دارد.

    ۵_ قبل از خرید توجه کنید که حتما برندی را تهیه کنید که استاندارد بوده و مورد تایید وزارت بهداشت بوده باشد.

    نتبجه بحث: 

    ظروف تفلون تا زمانی برای پخت و پز مناسب هستند که به هیچ عنوان آسیب ندیده باشند و لایه تفلون سالم باشد.

    در غیر این صورت برای سلامتی مضر بوده و منجر به بیماری های خطرناک همچون:

    سرطان کبد، سینه، پانکراس، بیضه و… می شود.

    موضوعات: نویسنده: کوثرمحمدیان  لینک ثابت



    [شنبه 1397-03-26] [ 01:03:00 ق.ظ ]





      قابلمه های خطرناک (روحی)   ...

    برخلاف تصور بسیاری از مردم, قابلمه های روحی از جنس آلومینیومی

    می باشد.

    قابلمه های روحی به علت به سبک بودن, ارزان بودن و انتقال سریع و یکنواخت حرارت برای پختن غذا, هنوز هم طرفداران پر و پاقرصی دارد. اما باید بدانیم که مضرات این ظروف برای سلامتی بسیار بیشتر از نکات مثبت آن است.

    یکی از  معایب بزرگ این ظروف این است که به راحتی با مواد غذایی واکنش می دهد.

    احتمال این که طی روند پخت غذا, ترکیبات سمی آلومینیومی وارد غذا یا آب شود, بسیار بالاست.

    تحقیقات نشان می دهد هرچه مدت زمان پخت در این ظروف بیش تر شود؛ میزان یون های آلومینیوم در  غذا نیز افزایش می یابد.

    همچمین استفاده از اسیدهای خوراکی مثل سرکه آبلیمو و آب غوره و…   در غذا موجب افزایش آزاد شدن یون ها می شود.

    طبخ غذا یا نگه داری مواد غذایی شور یا ترش در این ظروف, باعث افزایش نامطلوب میزان آلومینیوم در رژیم غذایی و در نتیجه بروز اختلال درسیستم عصبی می شود.

    آلومینیوم, خطر ابتلا به آلزایمر, اختلال در متابولیسم استخوان, مسمومیت کلیه و کبد, التهاب مفاصل, زخم معده, کولیت, خشک شدن دهان یبوست و تغییر رنگ زبان را افزایش  می دهد 

    * بنابراین استفاده از قابلمه های روحی, (ظروف آلومینیوم) برای پخت غذا به هیچ عنوان توصیه نمی شود.

    موضوعات: نویسنده: کوثرمحمدیان  لینک ثابت



    [سه شنبه 1397-03-22] [ 12:44:00 ق.ظ ]





      تشخیص عسل طبیعی   ...

    در سال های اخیر, یکی از ویژگی هایی که درباره عسل طبیعی به مردم گفته شد این است که عسل طبیعی شکرک می زند یا به اصطلاح رُس می بندد.

    این حرف از نظر علمی صحیح است؛ ولی از طرفی باید بدانیم که شبه عسل ها نیز همین ویژگی را دارند.

    اما عسل طبیعی و شبه عسل, در شکرک زدن تفاوت هایی دارند که باید این تفاوت ها را بشناسیم.

    شبه عسل ها, عسل هایی با درصد ناخالصی بالا هستند. منشا این نوع عسل ها به زبان ساده یا شربت شکر است یا مخلوطی از عسل و شکر.

    یعنی به جای شهد گل, شکر در اختیار زنبور قرار می گیرد که ممکن است حتی بصورت شان (عسل همراه با موم) به بازار عرضه شود.

    نکته: عسلی که در آن زنبور از شکر تغذیه می کند قطعا از نظر کیفیت بسیار پایین تر از عسل طبیعی است که زنبور از گرده گل ها استفاده کرده, اما به هر حال عسل است و قابل مصرف, چون زنبور آن را تهیه کرده است. اما عسلی که از شربت شکر و از این قبیل تهیه شده باشد, تقلبی است.

    ویژگی های رُس بستن عسل طبیعی:

    1- عسل طبیعی کم کم و به مرور زمان کدر و ته نشین می شود و رسوب می کند و پس از آن شکرک

    می زند.

    2- شکرکِ عسل طبیعی, مانند شکرکِ طبیعی شیره خرما, نرم است و بلورهای ریزتری دارد.

    3- به راحتی با قاشق جدا می شود.

    4- هیچ صدایی زیر دندان احساس نمی شود و به دندان نمی چسبد.

    ویژگی های رُس بستن شبه عسل ها:

    1- شبه عسل ها بدون کدر شدن و ته نشین شدن, خیلی سریع و در زمانی کوتاه شکرک می زنند.

    2- شکرک شبه عسل ها مثل تکه های نبات سفت بوده و بلورهای درشت تر و زبرتری دارد.

    3- به سختی با قاشق جدا می شود.

    4- در هنگام خوردن مانند دانه های مربای شکرک زده, زیر دندان صدا می کند و به دندان ها می چسبد.

    اما عسل هایی که اصلا شکرک نمی زنند:

    بیش تر تولید کنندگان برای جلوگیری از تبلور عسل و مشتری پسند بودن محصول, ممکن است از عملیاتی همچون حرارت دادن و یا افزودن موادی مثل جوهر لیمو و… استفاده کنند.

    البته باید توجه داشت که فقط روش آزمایشگاهی, روش دقیق در تعیین خلوص عسل می باشد؛

    ولی با دانستن این مطالب قطعا خرید مناسب تر و بهتری خواهید داشت.

    موضوعات: نویسنده: کوثرمحمدیان  لینک ثابت



    [یکشنبه 1397-03-13] [ 01:10:00 ق.ظ ]





    1 2

      خانه آخرین مطالب لینک دوستان تماس با ما  

     
     
    اللهم اجعلنا من المتمسكين بولایه اميرالمومنين و ائمه المعصومین علیهم السلام هدف ما در این فضا, تولید محتوای دینی و علمی و آموزشی می باشد. مطالب وبلاگ ما همه تولید اند و حاصل دسترنج گروهی از طلاب مدرسه علمیه کوثر می باشند.
     
     
    چرا امام حسین (ع) تنها ماند؟