مداومت بر غذای واحد بسیار مضراست و غذا باید دراعدل اوقات خورده شود: مثلا در پاییز و زمستان غذا باید نزدیک ظهر خورده شود و در فصل

گرم باید زمان صبح خورده شود.

افراد مسن باید وعده های غذایی خود را زیاد کنند و غذاهای باکیفیت مصرف کنند.

خوردن زیاد غذاهای بی مزه باعث بی اشتهایی می شود. غذاهای ترش حافظه را کم می کند ,چهره را پیر می کند, طول عمر را کوتاه می کند.

شیرینی  زیاد باعث می شود اشتها کم شود, کبد چرب شود زیرا کبد شیرینی دوست دارد بد عادت می شود و غذا را تبدیل به خون نمی کند و فقط

شیرینی را تبدیل به غذا می کند. پرهیز مداوم هم خوب نیست.  پرهیز مخصوص افراد بیمار است به اعتدال غذا خوردن مخصوص انسان های

نرمال است.

افراد سر و تر تا سه عدد خرما هم می توانند مصرف کنند اما افراد گرم و خشک به یک عدد خرما اکتفا کنند. در جنوب کشور تا  5عدد خرما هم

می توانند مصرف کنند. در آب و هوای اصفهان خرمای خشت مصرف شود.

غذاهای لطیف مانند مرغ بخورید (در تابستان مرغ کوچک و در زمستان مرغ بزرگ), گوشت شتر و گاو غلیظ است گوسفند گوشت خیلی خوبی

دارد .بهترین جای گوسفند گوشت کتف سمت راست آنست که معتدل است .بهترین ماهی در آب وهوای اصفهان ماهی غزل آلا است .بهتراست

ازغذای لطیف استفاده کنید اما در ماه یکی دوبار غذای غلیظ بخورید.

اگرکسی معده سردی داردتا مدتی از ماست استفاده نکند

                                                                                                                                  شنیده شده از کلاس آقای خسروی

   چهارشنبه 26 آبان 1395نظر دهید »

سنجد(با هسته وپوسته)را پودر کنیدبا عسل و شیر بخورید اگرمفصل خشک شده باشد برطرف می شود.

بین 5تا7عدد بادام رابخیسانید(بادام سنگی که پوست آن سفت باشد واز پوسته جدانشده باشد)پوست آنرابکنید حتی پوست سفید روی آن را هم

بردارید داخل مخلوط کن با یک قاشق عسل ویک فنجان آب مخلوط کنید.این بهترین غذابرای صبحانه است.وبه آن شیر بادام می گویند.

عسل را رقیق کنید(برای سرد مزاجان)یا آب قند درست کنید(برای گرم مزاجان) و داخل آن گل محمدی بیندازید آنرا درون آفتاب قرار دهید تا

مستهلک شود و آنرا در پاییز مصرف کنید.به آن جوز قند یا گلنگبین میگویندکه که مغز رابسیار تقویت می کند معده راتقویت می کند وبرای نقرس

که بخاطر غلبه بلغم باشد بسیار مفید است وکسانی که سنگ مثانه وکلیه دارنداز این ماده زیاد استفاده کنند.

نخود: 24خاصیت دارد اگر لثه شما خونی می شود آب نخودراقرقره کنید, اگرنخودرا داخل زود پز با زردچوبه بپزیدتاحدی که آب آن بخار شودچند

خاصیت دارد: حافظه راقوی می کند,استخوان بندی محکم می شود,استخوان بندی بچه هاکشیده و بزرگ می شود,پوست صورت شفاف

میشود,کک و مک های روی پوست با نخود درمان می شود,برای دستگاه تنفس و شش هامفید است ,مصرف نخودکوبیده شده با ارده بجای نان

بسیارمفید است,ضمادنخود برای تقویت پیاز موبسیار مفید است ویکی از غذاهایی که می توانید با نخود درست کنید فلافل است که اگرباروغن

زیتون ودر منزل تهیه شود بسیار غذای خوبی است برای فلفل آن هم از فلفل سفید استفاده کنید که خواص فلفل سیاه رادارد ولی مضرات آنرا ندارد وبرای گرم مزاجان هم مشکلی رابه وجود نمی آورد(البته نخودراباید قبل از مصرف به مدت 24ساعت خیس کنید نه بیشتر و نه کمتر تا نفخ آن گرفته شود.

اگراین مدت کمتر شود نفخ آن گرفته نشده واگر بیشتر شود دوباره به آن برمی گردد.نخود را درهفته تاسه چهار بار میتوانید مصرف کنید.

                                                                                                          منبع:شنیده شده از کلاس آقای خسروی

 

 

   چهارشنبه 26 آبان 1395نظر دهید »

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        غذا را آرام بخورید حتی آب را بجوید آب سریع النفوذ است وقتی وارد معده شد بلافاصله جذب کبد می شود اگر معده گرم باشد باعث بخارات    می شود که باعث سردرد می شود.

راهکار :بین یک لقمه و لقمه دیگر قاشق را زمین بگذاریدکمی صبر کنید اما زیاد آرام غذاخوردن هم بد است مخصوصا برای افرادی که طبع سرد وخشک دارند فرد بسیار لاغرمی شود ومعده چنین غذایی رابه عنوان ریزه خواری قبول می کند.معده یا خیلی سرد می شودیا خیلی گرم و صفراوی.                                                                                                                                                                                به غذاخوردن خود توجه کنید افرادی که توجه به غذا ندارند افرادی پرخورند و باعث سوء هاضمه می شود صحبت کردن وسط غذا بسیار مضراست

حالت نشستن در افراد ذکور بهتر است به حالت تشهد باشد و وزن خودرا به طرف چپ بدن بیندازند افرادی که به صورت چهار زانو می نشینند معمولا افراد پرخوری هستند, زیرا دراین حالت دریچه معده باز است. غذاخوردن روی صندلی باعث بروز واریس در بدن می شود

لقمه هارا کوچک بردارید نان را با دندان نکنید. زیرا باعث ضعف حافظه می شود. نان را بادست تکه کنید.کسانی که می خواهند لاغر شوند با قاشق چای خوری یا با دوانگشت غذا بخورند. موقع غذا خوردن از جای خود بلند نشوید زیرا باعث آسیب دستگاه گوارش می شود .به هیچ وجه وسط غذا آب نخورید اگر به این کار عادت کرده اید نصف لیوان آب کنار دست خود بگذارید و با نی بمکید و مقدار آنرا کم کنید تا این عادت شما فراموش شود. اگر هرچه آب می خورید سیر نمی شوید سکنجبین یا عسل بخورید امام صادق (ع) در روایتی می فرمایند: تعجب می کنم از کسی که وسط غذا آب می خورد و نمی میرد.

زیاد غذا خوردن باعث ایجاد تُخَمِه می شود نشانه آن این است که غذا در معده تجمع پیداکرده و هضم نشده است این فرد نباید غذا بخورد تا غذای مانده درون معده هضم شود.

صفحات: 1· 2

   سه شنبه 18 آبان 13952 نظر »

در فصل تابستان هضم غذا ضعیف و در فصل پاییز هضم غذا قوی است. در فصل پاییز ما ازهضم قوی به سوی هضم ضعیف می رویم. چون ما

عادت به غذاهای سرد کرده ایم باید غذاهای گرم بخوریم.غذاهایی که گرم بالقوه و بالفعل هستند. گرم بالقوه مثل غذاهایی که طبع گرم دارند وگرم

بالفعل غذاهای داغ و گرم هستند.

در پاییز تنوع میوه ها زیاد هستند. در این فصل به بچه ها اصلا خیار ندهید, چون باعث عفونت در بدن آن ها می شود.خوردن میوه در این فصل باعث بروز بیماری می شود در این فصل تنها به خوردن انار و سیب و به اکتفا کنید. به طور کلی غذاهایی که سرد بالقوه وسرد بالفعل هستند نخورید.غذاهایی که در این فصل بسیار مفید هستند, شیر برنج وفرنی می باشند.اگربادام داخل آنها باشدبسیارمقوی اند.

در فصل پاییز از شیرگرم در بعد از ظهر ها استفاده کنید واز فراورده های شیر مثل ماست وپنیر پرهیز کنیدو آنرا رابا معده خالی هنگام صبح

مصرف نکنید(باعث ضعف حافظه می شودچون بابلغم معده مخلوط می شودوهردو فاسد می شوند) همچنین نباید شیر با میوه مخلوط گردد(مثل شیرموز) ولی ترکیب شیر با عسل و خرما ترکیب مفیدی است.

اگر فرزند شما تب دارد مقداری روغن بنفشه روی سرش بمالید یا پیاز را روی کف پاهایش بگذارید, تب او فروکش می کند

برای برطرف شدن ضعف وسستی بدن دو ساعت بعداز شام فندق بخورید.فندق مفید باید تازه باشد واز پوست جدانشده باشد وبو داده

نباشدهمچنین فندق خون لطیف وصاف ایجاد می کند.

اگرکسی به بیماری کبد چرب وسرطان مبتلاست به او انار بدهید.

اگرمایل به نوشیدن چایی هستد سه ربع بعداز غذا و حتما چایی ایرانی مصرف کنید.

به,  ناشتاصبح دریچه معده راتقویت می کند.

شیره انگور برای این فصل خیلی مناسب است.

خانمها معمولا دارای دریچه معده ضعیفی هستن نیم ساعت قبل از غذا نصف قاشق چایی خوری آبغوره مصرف کنید

از هوای پاییزخود رابپوشانید چون بدن شماراخشک می کنددر مکان سرد نخوابید دستکش دست کنید بالاپوش بپوشید بخاری ها راروشن کنید

بچه ها راسر برهنه بیرون نیاورید.

شنیده شده از محضر استاد خسروی از کتاب حفظ الصحه نوشته آقای ناصری

 


موضوعات: طب
   سه شنبه 4 آبان 13951 نظر »

اگر بخواهید دندان های سالم داشته باشید, باید چند چیز را رعایت کنید:

ادامه »


موضوعات: طب
   سه شنبه 21 اردیبهشت 1395نظر دهید »

در طب جدید (کلاسیک) برخی بر این باورند که طلا بر رو روی گلبول‌های سفید مردان اثر گذاشته و تعادل بین گلبول‌های قرمز و سفید را به هم میزند و باعث ایجاد کم‌خونی

صفحات: 1· 2


موضوعات: طب
   یکشنبه 10 آبان 1394نظر دهید »

برای دیدن مزاج خود و غلبه طبایع به اینجا مراجعه کنید.


موضوعات: طب
   شنبه 9 آبان 1394نظر دهید »

مزاج در ازدواج

 مسئله مزاج یکی از مسائلی است که در انتخاب همسر باید در نظر گرفت البته دیگر مسائل مانند ایمان، شرایط خانوادگی و … نیز بسیار مهم است

با ذکر چند مثال، علت تطابق مزاج زن و مرد مشخص می‌شود 
مثال اول: همان‌طور که می‌دانید «گرم‌مزاجان» افرادی فعــال و پرجنب و جوش هستند و «سردمزاجان» افرادی کند و بی‌حال هستند. حال اگر زن و شوهر دارای مزاج مختلف باشند به سختی می‌توانند همدیگر را تحمل کنند. این مسئله در مورد دو دوست هم صادق است. در زندگی خوابگاهی، فراوان مشاهده شده است که افراد دارای مزاج مختلف نمی‌توانند همدیگر را تحمل کنند و معمولا به رفتار همدیگر گیر می‌دهند. فرد فعال و پرانرژی از فرد فعال و پرانرژی خوشش می‌آید.

تصور کنید زن و شوهر برای یک مهمانی دعوت شده‌اند. زن، مزاج سرد دارد و شوهر بسیار گرم است. شوهر به علت گرم‌مزاج بودنش فوراً سر و وضع خود را مرتب کرده و آماده رفتن می‌شود، اما زن، به علت سردمزاج بودنش بسیار کند عمل کرده و شوهر مدت زیادی منتظر می‌ماند تا زن آماده رفتن شود. حال اگر از این سنخ تضادها در زندگی زیاد باشد، به مرور زمان عشق و علاقه زوجین را نسبت به هم کم خواهد کرد.

مثال دوم: همان‌طــور که گفته شد، افراد صفراوی حافظه خوبی دارند و تیزهوش هستند. این افراد باید با هم‌سنخ خود یعنی افراد دارای مزاج گرم و خشک ازدواج کنند، چون در صورت عدم رعایت تطابق مزاجی، این افراد قادر به درك یکدیگر نخواهند بود

مثال سوم: دمــوی‌مزاجان (گرم و تر) دارای روحیه شاد، خوش‌مشرب و اجتماعی هستند
حال تصور کنید چنین فردی با یک فرد سوداوی (سرد و خشک) ازدواج کند. فرد سوداوی گوشه‌گیر بوده و تمایلی به شرکت در اجتماعات ندارد. این دو نفر به علت تقابل مزاجی که دارند، نمی‌توانند با هم کنار بیایند

مثال چهارم: یکی از خصوصیات بلغمی‌مزاجان، خونســـردی و بی‌خیالی آنها در حوادث و مشکلات است. حال اگر یک طرف، بلغمی (سرد و تر) باشد و طرف دیگر، گرم باشد، یک طرف همیشه در اضطراب خواهد بود و طرف دیگر بی‌خیال. فرد گرم‌مزاج از بی‌خیالی طرف مقابلش خسته می‌شود و این وضعیت در درازمدت باعث تنفر و انزجار او از طرف مقابلش خواهدشد. متقابلا فرد سردمزاج (بلغمی) نیز فرد گرم‌مزاج را به خاطر اضطراب و عجول بودنش سرزنش می‌کند.

صفحات: 1· 2


موضوعات: طب
   شنبه 11 مهر 13941 نظر »

پوشیدن ساپورت بیمارتان می کند

در این مطلب نظر متخصصان پوست، زنان و گوارش را در مورد مشکلات سلامتی که ساپورت پوشی با خود به همراه می آورد، می خوانیم.

صفحات: 1· 2


موضوعات: طب
   دوشنبه 18 خرداد 1394نظر دهید »

دستورات تغذیه مخصوص هر مزاج

 

مزاج گرم و خشک: از هوای تازه و خنک استفاده کنند. در رژیم غذایی بیشتر از میوه و سبزی و کمتر گوشت استفاده کنند- مصرف آب و مایعات + چند قطره آب لیمو ترش تازه- حداقل 6-5 ساعت خواب شبانه- حداکثر 1 ساعت خواب پس از ناهار-( روزانه ) – فعالیت جسمی و ورزشی در هوای خنک صبح زود یا شب- به علت خشکی پوست می توانند بدن خود را با کمی روغن بادام شیرین مرطوب کنند- از محیطهایی که دچار هیجان و خشم می شوند پرهیز کنند- پرهیز از غذاهای گرم و خشک و در صورت استفاده با مصلحان باشد- مصرف بیش از حد تخم مرغ ، سیر، پیاز، ادویه های تند و تیز، گوشت قرمز، بادمجان، موز، خربزه، آناناس، طالبی، انجیر، گردو، پسته، فندق، نارگیل، سیاهدانه، ریزه خواری، زیره، زنجبیل، دارچین، زعفران، آویشن، ارده و عسل، عسل

غذاهای مفید: انواع مرکبات، انار، شاتوت، خیار سبز، سیب کامل، گلابی، آلبالو، گیلاس، شفتالو، گوجه سبز، زرشک، هندوانه، کدو، سوپ جو، پاچه ی گوسفند همراه با آلو بخارا سبزی مانند کاهو- اسفناج، لیم ترش تازه، گریپ فوروت، سکنجبین، شیر خشت، خاکشیر، عناب، ترنجبین، تمرهندی، ترشی های طبیعی- رب انار- عرق کاسنی و شاطره مفید و بهترین نوشیدنی بای این افراد است.

مزاج گرم و خشک و استعداد بیماریها: صفرا اگر زیاد شود به سودا تبدیل می شود پس بهتر است غذاهای دریایی کمتر بخورند.

این افراد در صورت عدم رعایت دستورات غذایی استعداد زیادی برای ابتلا به بیماریهای اضطراب تنش فکری- اسهال خونی- التهاب کبد- لکه بینی در خانمها- افزایش خونریزی عادت ماهانه- در آقایان انزال زودرس، سرفه های خشک، بی خوابی، سوزش ادرار بدون علت- لاغری شدید- شوره سر ( به علت تعریق زیاد) و … دارند.

دستورات غذایی مزاج گرم و تر:

استفاده از انواع میوه جات و سبزیجات، استفاده از گوشت و غذای دریایی، پیاده روی حتی المقدور صبح زود حدود 30 دقیقه- 7-6 ساعت خواب شبانه- زود خوابیدن و زود بیدار شدن- در تابستان نیم ساعت ساعت خواب روزانه برای آنها مفید است- استفاده از غذاهایی با فیبر بالا یا پر حجم مثل کاهو، اسفناج، گوجه فرنگی، خیار، حجامت یا فصد سالی 2 یا 3 بار برای آنها خیلی خوب است- بهتر است در فصل بهار و تابستان انجام شود- کم خوری- غذای کم کالری بخورند- مانند سالاد قبل از غذا تا اشتهای زیاد آن ها مهار شود ( کم کالری و پر حجم )

کلاً مصلح غذاهای گرم، آبلیمو و آبغوره است و مصلح غذاهای سرد عسل است. مصلح سوپ جو، فلفل است.

برخی از پرهیزهای مزاج گرم و تر:

صرف بیش از حد ادویه جات تند- غذاهای شور- ( خیارشور) گوشت زیاد- غذاهای نشاسته ای – چرب- تخم مرغ- خرما- کشمش- انبه- بادام- پسته- موز- فندق- آناناس- انجیر- انگور- سیر- بادمجان- گوشت گوسفند و …  

در صورت نیاز و ضرورت کم و با مصلحات مصرف شود.

 

 

غذاهای مفید:

نوشیدن آب خنک + آب لیمو ترش تازه، آب زرشک، کاهو، خیار، سیب کامل، انار، نارنگی، پرتقال، گلابی، نارنج، تمرهندی، لیمو شیرین، آلو بخارا و …

مزاج گرم و تر و استعداد بیماریها:

 این افراد در صورت عدم رعایت دستورات بیشتری برای بروز بیماریهایی مانند سردرد- یرخوابی- ادرار خونی- خستگی- تپش قلب- چاقی و … می شوند.  

دستورات غذایی مزاج سرد و تر:

روزی دو وهده غذا- زیرا توانایی هضم دستگاه گوارش آنها کم است. ورزش و فعالیت جسمی مرتب- راه رفتن نیم ساعت قبل از صبحانه و ربع تا نیم ساعت بعد از شام- حداقل 8 ساعت خواب مناسب لازم دارند- شب زود بخوابند و قبل از طلوع آفتاب بیدار شوند تا از ایجاد بلغم اضافی جلوگیری شود- خواب روز توصیه نمی شود- از هوای محیط مرطوب و خواب و استراحت بیش از اندازه که موجب سردی و تری می شود باید پرهیز کنند- پوشیدن لباس مناسب – گرمای کافی در هوای مرطوب، حمام گرم و خشک یا سونای برای رفع بلغم مفید است- خوابیدن در طی روز و یک ساعت قبل از غروب برای اینها مضر است موجب افزایش بلغم و سنگینی سر و التهاب سینوسها و کند شدن رفتارهای مغزی می شود.

برخی از پرهیزهای مزاج سرد و تر:

پرخوری- مصرف غذاها بدون مصلح- ( لبنیات بدون مصلح ) ترشی ها- سرکه- برنج- عدس- سیب زمینی- سوپ جو- میوه های ترش و کال سوداست- هندوانه- خیار اگر خواستند بخورند با پوست باشد- گوجه فرنگی- گوشت گاو- قارچ- در صورت ضرورت حتماً با مصلحات مصرف شود. آب یخ- نوشابه های گازدار

غذاهای مفید:

گوشت شتر- بره- بوقلمون- کبوتر- مرغ محلی- میوه هیا رسیده و شیرین مانند سیب کامل- طالبی- به- نارگیل- گلابی- ادویه جات و هل- دارچین- زنجبیل- زعفران- فلفل سیاه و قرمز- آویشن- رازیانه- سیر- شلغم- هویج- سبزی های گرم: ریحان- جعفری- نعنا- تره- مرزه- ترخون- نوشیدنی گرمی بخش: دم کرده دارچین- زنجبیل- اسطوخودس- گل گاو زبان- بذرهای ملین مانند: خاکشیر- تخم ریحان- خشکبار: بادام- گردو- فندق- پسته- کنجد- ارده و عسل- شیره و خرما- در صورت استفاده از برنج و حبوبات از ادویه گرم مانند زیره سیاه و سبز- زنجبیل- دارچین- هل و زردچوبه استفاده شود. پودر سیر+ ماست هفته ای دو بار نه هر روز

مزاج سرد و تر و استعداد بیماریهای آنها:

صرع سرد- سردرد- سینوزیت- آسم- عطسه و سرفه- التهاب و بزرگ شدن لوزه ها- ضعف هضم- شب ادراری- دردهای مفاصل- ترشحات رقیق رحمی در خانمها- بی نظمی در قائدگی- کم خونی

دستورات غذایی مزاج سر و خشک:

 این افراد دارای پوست خشم بوده و باید پوست خود را با روغن های گرم مانند زیتون و نرم کننده و کنجد چرب کنند. روغن بادام تلخ و سیاهدانه بیشتر برای کاهش درد بکار می رود کمر درد یا درد یا درد عادت ماهیانه.

15-10 دقیقه پیاده روی بعد از شام برای آنها مفید است. از مایعاتی مانند آب هویج- آب سیب- و مایعات+ چند قطره آب لیمو ترش استفاده کنند- حمام باآب ولرم و ماساژ بدن با روغنهای گرم مفید است- هر 12 ساعت بینی خود را با کمی روغن بادام شیرین مرطوب کنند- مسافرت به مناطق مرطوب و معتدل- حداقل 6-5 ساعت خواب شب- خوابیدن در طی روز مضر است- از هوای بد و خشک مثل پاییز و محیطهای سرد و خشک و فعالیتهای که موجب افزایش سردی و خشکی شود و مانند فعالیت در محیط های سرد و خشک مثل سردخانه ها خودداری کنند- از بی خوابی خودداری نمایند.

افسردگی و غم و تنهایی و استفاده مداوم از رایانه، تماشا کردن زیاد تلویزیون، فیلمهای مبتذل و صحنه های مبتذل و کارهای خلاف شرع، سودا است و سودا را افزایش می دهد-

برخی از پرهیزهای مزاج سرد و خشک:

مصرف بیش از حد و بودن مصلح لبنیات- بادمجان- مصلح بادمجان کشک است- غذاهای نمک سود غذاهای شور- نمک- ماهی دودی- ماهی شور- خیارشور- پنیر شور- گوشت گاو و گوساله و حیوانات پیر- غذاهای مانده و فریز شده- کاهو مصلح سرکه انگبین- ماهی + گردو- ترشی + سیاه دانه- سرکه – تمرهندی- آبغوره و آبلیمو در حد کم مجازات – سیب زمینی- گوجه فرنگی- درت- میوه های ترش مثل آلو ترش- انارترش- تمشک- پرتقال- گریپ فوروت- در صورت استفاده از میوه های دارای مزاج سرد بعد از مصرف می توانند 2-1 ق غ عسل مصرف نمایند-

غذاهای مفید برای مزاج سرد و خشک:

گوشت بره- شتر- کبوتر- گنجشک- سار- مرغ محلی- تخم مرغ عسلی- سیب با پوست و دانه گلابی- طالبی- به- انگور- آب نارگیل- در صورت مصرف برنج حتماً از زیره سیاه و زعفران یا به صورت شوید پلو باشد- سبزی های گرم مانند نعنا ریحان ترخون جعفری تره ساقه کرفس شلغم عسل کشمش انجییر خرما هل دارچین زنجبیل و …

استفاده از بذرهای ملین مانند خاکشیر- تخم ریحان – قدومه شیرازی به سالاد فصل + مقداری جوانه گندم – فرنی بادام- نخودآب- ارده عسل- ارده + شیره خرما- انگور- پسته- گردو- فندق- نان سنگک کنجدی با کره محلی- قندهای مرکب معمولاً تاثیری روی دیابت ندارند- قندهای ساده اثر می گذارند.

مربای به- بالنگ- شقاقل

مزاج سرد و خشک و استعداد بیماریها:

افراد سوداوی مزاج در صورت عدم رعایت دستورات گفته شده استعداد بیشتری برای بروز بیماریهای زیر دارند: بی خوابی در آنها شایع است. گرفتگی رگهای قلبی- گرفتگی رگها در اندامهای مختلف بدن- لخته شدن خون- نفخ روده و معده نه به اندازه بلغمی ها- درد معده- سوزش معده- خشکی پوست- ترک پوست مخصوصاً ناحیه ی پاشنه پا- افسردگی- پسوریا و سپس اداء الصوف- بیماریهای روانی           ( مالیخولیایی خندان)- اسکیزوفرنی ترک سودا و صفرا- بزرگی طحال ( رسوب سودا بیشتر در طحال است ) .

 

kolnegar.basijmed.irبرگرفته از

 

 


موضوعات: طب
   چهارشنبه 23 اردیبهشت 1394نظر دهید »

1 3

 
گالری تصاویر